IndustriŽle Reiniging

Welkom op de website van Naucon BV, dé industriële reinigingsspecialist uit Dordrecht.

Met een allround dienstenpakket en een hoogstaande service en veel enthousiasme zijn wij u gaarne van dienst. Voor zowel food als non-food bedrijven zijn wij de ideale partner met een compleet aanbod van hogedruk- en vacuümactiviteiten. Wij bieden een totaaloplossing van reiniging, afvalinname en -verwerking, reparatie en installatie. Specialistische industriële reiniging / schoonmaak is ons vak !

Naucon is VCA*-gecertificeerd en lid van de Stichting Industriële Reiniging (SIR). Medewerkers, materiaal en materieel voldoen aan de eisen van de SIR. Daarnaast is Naucon KIWA-BRL-K905/02 gecertificeerd voor het schoonmaken van bovengrondse en ondergrondse opslagtanks.

In deze website kunt u omschrijvingen vinden van de activiteiten die wij uitvoeren. Tevens staan er diverse projectvoorbeelden waarbij u kunt zien wat wij voor u kunnen doen.

Naast industriële schoonmaak en afvalinzameling en -verwerking hebben wij een afdeling Rioleringswerken die allerhande rioolproblemen voor u oplost zoals rioolontstoppingen, rioolreparatie en -aanleg en rioolcamerainspecties. Naucon, uw partner in industrië reiniging !